Soesten og staalkanter tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

Mød DesignHaver teamet

DesignHaver har haft fingrene i hundredvis af haver igennem mere end 15 år. Hver eneste dag har vi vores store passion for minimalistisk havedesign med os. Derfor nyder vi alt fra design af mindre gårdhaver til parcelhushaver og til store haver med terrænspring og masser af omkringliggende natur. 

 

 

 

DesignHavers direktør

Havearkitekt Tor Haddeland.jpg

Tor Haddeland

DesignHavers direktør er Tor Haddeland, der også er havearkitekt. Han er manden, du i første omgang drøfter dine havetanker med. Tor står udelukkende for de helt store, unikke anlægsprojekter under brandet Haddeland Design, hvor han også har tegnet og produktudviklet bl.a. sin egen loungeserie og gasbålet Olymp Fireplace.

Læs meget mere om Haddeland Design

Samme design-filosofi

Lars og Ulrik er rundet af den samme design-filosofi som Tor Haddeland, og de er begge meget stærke i at støtte dig i dit valg af alt fra belægning til planter. Lars og Ulrik har fx et stort kendskab til alle afskygninger af sandsten, skiffer og granit samt græsser, blomster og træer. Nogle af de elementer, der vil løfte grunden omkring dit hus til helt nye højder.

Her er de to ansigter bag DesignHavers tegninger:

ulrik_2.jpg

Ulrik Karberg

Uddannet anlægsgartner i 1991 og desuden landskabsarkitekt (MDL) i 1997. Har tegnet haver for DesignHaver i mere end fire år. Ulrik er vild med detaljer, enkle linjer og frodige udtryk.

lars.jpg

Lars Bach

Havearkitekt og uddannet anlægsteknolog i 1996. Har tegnet haver for os i over 10 år. Lars er vild med rum og minimalistisk design med kreativ kant.

 

Mød medarbejderne på kontoret:

Maja-Christina-Lindberg.jpg

Maja Christina Lindberg

Uddannet grafisk designer fra Designskolen Kolding i 2008. Ansat i DesignHaver i 2015 som marketingansvarlig. Funktion: Tager sig af alt visuel kommunikation, markedsføring, grafisk materiale, hjemmeside og booking af designmøder. 

jeanette.jpg

Jeanette Gjerulff Schmidt

Uddannet indenfor kontor og administration i år 2000 og ansat hos DesignHaver i juni 2015. Funktion: Vores dygtige og omhyggelige bogholder. Er struktureret og nøjagtig.

Projektleder

andreas.jpg

Andreas Asmussen Munk

Uddannet anlægsgartner i 2007 og ansat af DesignHaver siden 2008. Lejer som regel underentreprenører ind, fx anlægsgartnere fra andre virksomheder. Med sit rolige overblik holder han styr på alle detaljer, og han er naturligvis også selv med i arbejdet på byggepladsen. Så på den måde har han hele tiden tjek på, at projektet kører på skinner.

“Det er helt uforpligtende at ringe til os – det koster dig ikke noget, før vi har lavet en klokkeklar aftale med dig om et besøg.” - Tor Haddeland
Kontakt os

Se et lille udvalg af haver, vi har designet og anlagt

Smagsprøver på DesignHavers produkter

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 9.950,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
Bo Bedre magasin.jpg
Menu