Lounge med integreret gasbaal tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

DesignHaver banker på hos Jer

Hos DesignHaver har vi en gennemtestet designproces, som vi har udviklet og videreudviklet på i mere end 15 år. Den proces får dit haveprojekt sikkert i mål, hvad enten det er et kort konsulentbesøg, en opdatering af en gammel have eller design og anlæg af en helt ny have fra bunden.

DesignHavers ydelser (2)

1. Dit ønske om en ny have

Terrasse med lounge tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

Fra idé til færdig skitse

Du går og drømmer om en ny have omkring dit hjem, men du har måske lidt svært ved helt konkret at se dine ønsker foran dig? Eller også savner du inspiration og nye ideer til fx at kombinere rendyrket minimalisme med en stor glæde for frodige blomster?

Så grib endelig fat i os. Vi har stor erfaring i at få dine behov, ideer og ønsker ned på papiret – og kombinere dem med vores store viden og mange års ekspertise i at skrue minimalistiske terrasser og haver sammen. Det er den cocktail, vi tager udgangspunkt i, når vi under et møde tegner en idéskitse over din have, som kan ende med en rentegnet haveplan.

Det kan også være, at du blot vil bruge os til at få gode råd og nye ideer, fx til et projekt, der er gået lidt i stå eller om en ny carport. Vi tager gerne ud og giver forslag til, hvordan du selv kan komme videre.

Gå på opdagelse i én af vores haver

2. Designmøde og idéskitse

Ideskitse tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

En god idé er opskriften på succes - også i haven

Inden du får besøg af en havearkitekt fra DesignHaver - enten Lars eller Ulrik - vil vi gerne have dig til at foretage nogle enkle opmålinger af haven, hvis du ikke allerede har dem.

Vores designmøde varer ca. 2­-4 timer, og hele tiden er det grundlæggende spørgsmål: Hvad er det for en idé, haven skal bygges over?

Idéskitsen er en enkel haveplan, hvor den grundlæggende idé fremgår, men hvor mange detaljer endnu ikke er beskrevet.

Havearkitekten vil også introducere dig til vores produktkatalog over de unikke designelementer, som fx de loungemøbler og gasbål, Haddeland Design har udviklet.

Idéskitsen er tegnet færdig, før mødet er slut. Det er helt centralt for os, at du får indflydelse på og en god forståelse af den færdige plan – vi går simpelthen ikke, før du er tryg ved den håndtegnede skitse.

3. Projekttilbud

Terrasse tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

Du får et budgetudkast

På baggrund af idéskitsen kan DesignHavers anlægsafdeling give dig et tilbud på udførelse af opgaven. Du sparer den detaljerede og forkromede haveplan - og går direkte fra idéskitse til detaljerede fagtegninger, så du hurtigere når i mål med din drømmehave.

 

Se et eksempel på at bruge os fra start til slut 

4. Anlægsarbejde

Anlaegsarbejde belaegning

Vores anlægsteam banker på

Når begge parter har underskrevet projekttilbuddet, og vi har lavet en klar aftale, vil du efterfølgende få besøg af ét af vores tre anlægsteams.

Hvert team har mange års erfaring med alt fra helt enkle haveplaner til virkeligt komplekse og nyskabende projekter. De kan desuden indkalde og styre flere andre håndværkere som tømrere, elektrikere, smede, vvs­montører og gasmontører.

Oftest står anlægsgartnerne for at udføre alt fra at brække den første gamle flise op til at finpudse de sidste detaljer. Med andre ord kan du trygt passe din hverdag, mens arbejdet bliver udført lige uden for din bolig.

Vores anlægsgartnere arbejder meget professionelt, og undervejs kan de naturligvis trække på vores havearkitekter. Vi holder selvfølgelig dig informeret under hele projektet og sørger for, at processen gennemføres mest muligt effektivt.

Mød vores anlægsarbejdere

5. Aflevering

Loungemiljoe ved kysten tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

Du får nøglerne til din nye have

Færdigt arbejde! Sidste sten i puslespillet er lagt, og anlægsgartneren har trukket arbejdshandskerne af.

Nu er det tid til, at du går hele haven igennem sammen med anlægsteamet. Her får du naturligvis masser af konkret viden om, hvordan du skal vedligeholde fx et plankegulv eller fx beskære og gøde dine nye roser, hortensiaer eller rododendroner.

Men mest af alt er tiden kommet, hvor du bare skal nyde, at du ejer en toptunet havedrøm.

“Vi havde takket nej til to andre tilbud, da DesignHaver kom herud. Det fede var, at DesignHaver spurgte til vores behov. De andre tegnede bare noget, som vi ikke kunne lide. Vi ville fx gerne bevare vores bålsted, og det tog DesignHaver udgangspunkt i.” - Troels Hornsved, bygherre

Prisliste for vores designarbejde

GRUNDPAKKEN består af de to første trin i vores designproces, som er beskrevet ovenfor. Med i pakken hører et designmøde, hvor vi mødes i jeres hjem. Processen begynder med en personlig snak, en masse spørgsmål hvor vi lytter til jeres tanker og hvor vi drøfter forskellige ideer. De bedste projekter er dem, hvor vi rammer jeres behov helt præcist, og hvor vi flytter havedrømmen nogle skridt videre. 
Mødet fører til en idéskitse, hvor vores havearkitekt skitserer havens struktur, rum og linjer, og detaljerne i haven beskrives i overskrifter. Efter designmødet fortolkes det hele på tegnestuen af havearkitekten, hvorefter idéskitsen rentegnes i AutoCAD. Således får I en målfast haveplan. Desuden aftaler vi også under designmødet, om DesignHavers anlægsafdeling skal lave et tilbud til Jer.

DEN UDVIDEDE PAKKE: Nogle opgaver er så omfattende, at de fortjener en udvidet tegneproces for at kunne blive til det ultimative sceneri, I ønsker jer. Den udvidede løsning starter på samme måde som vores grundpakke, men fortsætter på vores tegnestue. Inden vi præsenterer det endelige oplæg for dig/jer, har vi gennemarbejdet idéprocessen i vort kreative team og oplægget udmønter sig i en såkaldt lookbook, hvor tegninger og inspirationsbilleder er samlet. Flere fagpersoner i virksomheden er altid med i den kreative proces.

 

 

GRUNDPAKKE DEN UDVIDEDE PAKKE
Målfast haveplan (CAD tegning) 9.950,- 19.950,-
Research/forberedelse inden møde inkl. inkl.
Designmøde hjemme hos dig 2 - 4 timers varighed inkl. inkl.
Haveplan i skitseform inkl. inkl.
(Hvis nødvendigt) Første ændring/rettelse i haveplan inkl. inkl.
Planteoversigt inkl. inkl.
Din personlige Lookbook Kan tilkøbes inkl.
Opfølgningsmøde Kan tilkøbes inkl.
Havearkitekt Ulrik Karberg eller Lars Bach Ulrik Karberg eller Lars Bach
Detaljeret planteliste Kan tilkøbes inkl.
Opmåling af grund Kan tilkøbes Kan tilkøbes
Kompleks have/projekt Arkitekttimer kan tilkøbes Arkitekttimer kan tilkøbes
“Det fede var, at DesignHaver spurgte til vores behov. De andre tegnede bare noget, som vi ikke kunne lide. Vi ville for eksempel gerne bevare vores bålsted, og det tog DesignHaver udgangspunkt i.” - Lise-Marie og Troels, Voervadsbro
Se den færdige have

Se et lille udvalg af haver, vi har designet og anlagt

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 9.950,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
Havearkitekt i Bo Bedre
Menu