Soesten og staalkanter tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

Mød DesignHaver teamet

DesignHaver har haft fingrene i hundredvis af haver igennem mere end 15 år. Hver eneste dag har vi vores store passion for minimalistisk havedesign med os. Derfor nyder vi alt fra design af mindre gårdhaver til parcelhushaver og til store haver med terrænspring og masser af omkringliggende natur. 

 

 

 

DesignHavers direktør

Havearkitekt Tor Haddeland.jpg

Tor Haddeland

DesignHavers direktør er Tor Haddeland, der også er havearkitekt. Han er manden, du i første omgang drøfter dine havetanker med. Tor står udelukkende for de helt store, unikke anlægsprojekter under brandet Haddeland Design, hvor han også har tegnet og produktudviklet bl.a. sin egen loungeserie og gasbålet Olymp Fireplace.

Læs meget mere om Haddeland Design

Samme design-filosofi

Tor og Lars er rundet af den samme design-filosofi. De er begge meget stærke i at støtte dig i dit valg af alt fra belægning til planter. Tor og Lars har fx et stort kendskab til alle afskygninger af sandsten, skifer og granit samt græsser, blomster og træer. Nogle af de elementer, der vil løfte grunden omkring dit hus til helt nye højder.

Her er de to ansigter bag DesignHavers tegninger:

Havearkitekt Tor Haddeland.jpg

Tor Haddeland

Tor er frontfiguren bag DesignHaver. Han startede firmaet for mere end 10 år siden. Tor er vild med detaljer, de forskudte linjer i haven og det rene minimalistiske udtryk.

lars.jpg

Lars Bach

Havearkitekt og uddannet anlægsteknolog i 1996. Har tegnet haver for os i over 10 år. Lars er vild med rum og minimalistisk design med kreativ kant.

 

Markedsføring

Maja Christina Lindberg.jpg

Maja Christina Lindberg

Uddannet grafisk designer fra Designskolen Kolding i 2008. Ansat i DesignHaver i 2015 som marketingansvarlig. Funktion: Tager sig af alt visuel kommunikation, markedsføring, grafisk materiale, rentegning af haver, hjemmeside og booking af designmøder.

“Det er helt uforpligtende at ringe til os – det koster dig ikke noget, før vi har lavet en klokkeklar aftale med dig om et besøg.” - Tor Haddeland
Kontakt os

Se et lille udvalg af haver, vi har designet og anlagt

Smagsprøver på DesignHavers produkter

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 12.550,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
Bo Bedre magasin.jpg
Menu