Haveplan med mange brikker.jpg

En haveplan med mange brikker

En gennemarbejdet haveplan

En have består af mange brikker, og med en haveplan får man skabt et overblik og dermed en helhed for haven. I haveplanen handler det om at skabe en struktur med en rød tråd, udnytte lyset og indtænke alle faktorer og konsekvenser fra begyndelsen. Med en haveplan får man indtænkt alle muligheder fra start og med hjælp fra en havearkitekt systematiseres alle ideer, tanker og muligheder.

En haveplan med mange brikker2.jpg

En haveplan med en strategi
I haveplanen får du fra start en strategi for dit haveprojekt. DesignHaver specialiserer sig i eksklusive og æstetiske havedesigns, der skaber ny værdi, sammenhæng mellem de ydre og indre rum – og livskvalitet for mennesker året rundt. 

Vi har gennem årene således haft fingrene i hundredvis af haver over hele landet til glæde for ejere af alt fra mindre parcelhushaver og gårdhaver til store haver med terrænspring og rig natur omkring matriklen.

En haveplan med en rød tråd
I en haveplan gælder det for os om at skabe en komposition for haven, som overgår din fantasi og gør dine drømme til virkelighed. Havearkitekten kan skabe en struktur og se konsekvenserne i de nye tiltag. En have består af mange komponenter, så man skal skabe et overblik og kunne se helheden for sig. Det handler om at skabe en orden, udnytte lyset, indtænke alle faktorer og konsekvenser fra begyndelsen. Hvor er solen i løbet af dagen? Hvordan skaber vi læ? Hvilken udsigt kigger man på hvorfra? Er der indkig til haven fra naboer som skal mindskes? Er der et naturligt terrænspring som skal udnyttes? Hvilke materialer egner sig? Vi tager udgangspunkt i den specifikke ejendom, dets beliggenhed og næromgivelser, og tilfører personlighed i de kreative løsninger.

Vi oplever ofte, at et par ikke nødvendigvis altid er enige om, hvordan deres nye have skal se ud – og det kan der ofte være fordele ved. Her kan vi nemlig finde en tredje løsning. En løsning, der kan rumme begges ønsker, sammentænke dem og bringe visionen videre. Og som i sidste ende giver en meget bedre have og nye muligheder med plads til begges ønsker og behov.

Følg drømmene til dørs med en haveplan

Det handler kort sagt om at følge dine tanker til dørs. Ikke med kompromiser, men med klare, personlige, kreative og gennemtænkte løsninger. Haveplanen er værktøjet hvor tanker omdannes til linjer, fomer og rum. På haveplanen kan pladsen fordeles og disponeres til de mange formål, arelaet omkring huset skal rumme. Alt får sin plads. Fx. de praktiske ting som p-plads, postkasse og affaldsspande. De hyggelige ting som solvogne, loungemøbler og plads til børnenes legeredskaber. Og haveplanen viser hvordan der opnås læ, sol, rum og stemning. 

På haveplanen fremgår det hvilke overflader (materialevalg) som indgår, ligesom plantevalget er en stor del af en god haveplan og til sidst arbejdes lys ind, således haveplanen også bliver en lysplan.   

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 25.550,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
bo-bedre-magasin_2022.jpg
Menu