Betonvæg med fyr og blå bjørnegræs

DesignHaver banker på hos Jer

DesignHaver har en gennemtestet designproces, som vi har udviklet og videreudviklet på i mere end 15 år. Den proces får dit haveprojekt sikkert i mål, hvad enten det er en opdatering af en gammel have eller design af en helt ny have.

1. Din havedrøm

Bølgekraft_03.jpg

Fra idé til færdig skitse

Du drømmer om en ny have omkring dit hjem, men måske har du lidt svært ved at se dine ønsker foran dig? Eller også savner du inspiration og nye ideer til fx at kombinere rendyrket minimalisme med en maksimal glæde for frodige blomster? Eller en have med naturpræg?

Så grib endelig fat i os. Vi har stor erfaring i at få dine behov, ideer og ønsker ned på papiret – og at kombinere dem med stor viden om og mange års ekspertise i at skrue minimalistiske terrasser og haver sammen.

Netop de kompetencer hjælper din havedrøm på vej, når vi under et designmøde tegner en idéskitse over din have – en skitse, der ofte fører til en rentegnet haveplan.

Gå på opdagelse i én af vores haver.

2. Designmødet

Ideskitse tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

En god idé er opskriften på succes - også i haven

Inden du får besøg af DesignHavers havearkitekt, vil vi gerne have dig til at foretage nogle enkle opmålinger af haven, hvis du ikke allerede har dem i form af en situationsplan.

Selve designmødet varer 2­-4 timer, og hele tiden er det grundlæggende spørgsmål: Hvad er det for en idé, haven skal bygges over?

Idéskitsen er en enkel haveplan, hvor den grundlæggende idé fremgår, men hvor mange detaljer endnu ikke er beskrevet. Idéskitsen bliver til allerede på designmødet i tæt dialog mellem dig og havearkitekten. Tor Haddeland vil også introducere dig til vores katalog over unikke designprodukter, som fx de loungemøbler og gasbål, han selv har udviklet.

Idéskitsen er tegnet færdig, før mødet er slut. Det er helt centralt for os, at du får indflydelse på og en god forståelse af ideen – vi går simpelthen ikke, før du er tryg ved den håndtegnede skitse.

3. Rentegnet haveplan

Yogahave designet af havearkitekt Tor Haddeland.jpg

Din havedrøm tager form

På baggrund af idéskitsen tegner Tor Haddeland en haveplan hjemme på tegnestuen. Her tegnes den op i AutoCAD, og du får tilsendt eksemplarer både digitalt og med posten.

Mange af vores haver er anlagt med flere af vores egne, unikke produkter med minimalistisk udtryk. Vi giver gerne tilbud på alt lige fra mure over granitplanker til loungemøbler.

Vi kan også udarbejde en lookbook, hvor vi præsenterer dig for nøjagtig de produkter, vi foreslår til din have, så både havedesign, arkitektur og naturen omkring dit hjem bindes sammen. Med en lookbook visualiseres haveplanen, så det er nemmere for dig at se de stemninger, vi foreslår.

Se et eksempel på en have hvor mange af vores produkter indgår

4. Anlæg

Fjergræsser ved trappe i natursten designet af havearkitekt Tor Haddeland

Anlægsteamet materialiserer haveplanen

DesignHaver har et stort netværk af dygtige anlægsteams i hele landet. Vi kan hjælpe dig på vej med anlægsprocessen ved at plukke præcis det team ud, som kan løfte dit projekt optimalt.

Vores samarbejdspartnere har mange års erfaring med alt fra helt enkle haveplaner til virkeligt komplekse og nyskabende projekter. De kan desuden indkalde og styre flere andre håndværkere som tømrere, elektrikere, smede, vvs­-montører og gasmontører, hvis det er nødvendigt.

Oftest står anlægsgartnerne for alt lige fra at brække den første gamle flise op til at finpudse de sidste detaljer. Med andre ord kan du trygt passe din hverdag, mens arbejdet bliver udført lige uden for din bolig.

Undervejs kan vores samarbejdspartnere naturligvis trække på vores designekspertise. De holder selvfølgelig dig informeret under hele projektet og sørger for, at processen gennemføres så effektivt og æstetisk som muligt. Du kan møde to af samarbejdspartnerne efter prislisten.

Prisliste for vores designarbejde

 

GRUNDPAKKEN består af de to første trin i vores designproces, som er beskrevet nedenfor. Med i pakken hører et designmøde, hvor vi mødes i jeres hjem. Vi får en personlig snak, hvor det centrale er jeres behov, ønsker og ideer, og hvor vi drøfter forskellige muligheder. De bedste projekter er dem, hvor vi rammer jeres behov helt præcist, og hvor vi flytter havedrømmen mange skridt videre. 
Mødet fører til en idéskitse. Havearkitekt Tor Haddeland skitserer havens struktur, rum og linjer, mens detaljerne i haven som f.eks beplantning beskrives i overskrifter. Efter designmødet fortolkes idéskitsen på tegnestuen, hvorefter den rentegnes i tegneprogrammet AutoCAD. Således får I en målfast haveplan. På designmødet har vi ofte også talt om, hvordan I ønsker at komme videre i anlægsfasen. Vi samarbejder med dygtige anlægsgartnere, som kan få dit projekt sikkert i mål.

Grundpakken rækker ikke, hvis I ønsker at lave større ændringer i den målfaste haveplan. Desuden er grundpakkens pris baseret på, at haven maksimalt er 1000 m2, og at der maksimalt er en meters højdeforskel på ejendommen. Større haver og haver med store niveauspring kræver flere timers arbejde ved tegnebordet. Her arbejder vi med budgetrammer, som vi har lavet en klar aftale om forinden.

BUDGETRAMME: Nogle opgaver er så omfattende, at de fortjener en udvidet tegneproces for at opnå et endnu mere detaljeret bud på det sceneri, I ønsker jer. Og forholdene på jeres grund kan være så omfattende eller komplekse både ift. omfang og niveau, at hele processen er mere tidskrævende. Her aftaler vi ofte en fast budgetramme. 

Denne udvidede løsning starter på samme måde som vores grundpakke, men fortsætter et par skridt videre på vores tegnestue. Inden vi præsenterer det endelige oplæg for dig/jer, har vi bearbejdet idéskitsen og den målfaste haveplan. 

GRUNDPAKKE BUDGETRAMME
Målfast haveplan (CAD tegning) 25.550,- Efter aftale
Research/forberedelse inden møde inkl. inkl.
Designmøde hjemme hos dig 2 - 4 timers varighed inkl. inkl.
Haveplan i skitseform inkl. inkl.
Planteoversigt inkl. Inkl.
Din personlige Lookbook Kan tilkøbes Kan tilkøbes
Opfølgningsmøde Kan tilkøbes Kan tilkøbes
Detaljeret planteliste Kan tilkøbes Kan tilkøbes
Opmåling af grund Kan tilkøbes Kan tilkøbes
“Vi havde takket nej til to andre tilbud, da DesignHaver kom herud. Det fede var, at DesignHaver spurgte til vores behov. De andre tegnede bare noget, som vi ikke kunne lide. Vi ville fx gerne bevare vores bålsted, og det tog DesignHaver udgangspunkt i.” - Troels Hornsved, bygherre

Samarbejdspartnere

Naturpool med træterrasse designet af havearkitekt Tor Haddeland

Anlægsteamet Junckerhaven

Anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven er én af vores dygtige samarbejdspartnere på Sjælland. Junckerhaven har en meget professionel tilgang til anlægsopgaven og er i stand til at udføre store og komplekse anlægsopgaver som involverer flere faggrupper. Deres unikke spidskompentence er etablering af indbydende svømmesøer og naturpools med biologisk vandrensning - helt uden brug af klor. 

Kontakt Lars Juncker, indehaver af Junckerhaven på tlf. 20996103 eller på mail: junckerhaven@gmail.com

Læs meget mere på Junckerhaven og Svømmesøer og naturpools

Træterrasse med amfitrin designet af havearkitekt Tor Haddeland

Terrasseteamet Kun-Terrasser

Kun-Terrasser er endnu en af vores top-professionelle samarbejdspartnere. Som navnet siger er Tømrerfirmaet specialiseret i terrasser, og deres dedikerede fokus gør, at de har oparbejdet ekstraordinære store kompetencer, når det kommer til at bygge terrasser. De leverer terrasser med lang levetid og i høj håndværksmæssig kvalitet – sat på skruefundamenter, så nedbrydende jordkontakt undgås.

Kontakt Andreas la Cour, indehaver af Kun-Terrasser på tlf. 28 56 28 86 eller mail: kontakt@kun-terrasser.dk

Se mere på Kun-Terrasser – og læs om, hvordan de bygger terrasser.

Se et lille udvalg af haver, vi har designet og anlagt

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 25.550,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
bo-bedre-magasin_2022.jpg
Menu