Rhododendron og amfi trappe ved smuk hvid villa designet af havearkitekt Tor Haddeland

Gør din drøm til virkelighed

Vi klæder din have på i et tidløst, minimalistisk design – og skaber rum og rammer, hvor du kan koble helt af. For os er det nemlig i centrum, at haverne er bygget op om dine behov og ønsker til det gode udeliv.

Se et lille udvalg af haver, vi har designet og anlagt

Minimalistisk havedesign

Spejlbassin i have i Aalborg tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

Vi jagter rene former frem for farveorgier

Minimalistisk havedesign er den stilart, vi går hele vejen for at dyrke. Kernen i minimalismen er enkle former, store flader, gentagelser og kontrasteffekter – og ligesom andre minimalister mener vi, at det enkle udtryk er stærkere end det komplekse og overdådige. Vi tror på styrken i at lade sort og hvid gå igen i grundelementerne. Og at kombinere de afdæmpede farver med en enkle nuancer i beplantningen som eksempelvis dyb rød med et strejf af limegrøn, violet blandet med citrongult eller sart hvid tilsat lidt himmelblåt.

Minimalistisk havedesign

Smagsprøver på DesignHavers produkter

Vi har designet og udviklet vores egen serie af gasbål, loungemøbler, mure og trapper, ligesom vi har håndplukket alt fra skarp belysning til bløde planter, der kan give din have det minimalistiske præg, vi er specialister i. Tjek vores produktkategorier og se, hvordan vi kan finde på at sætte alt fra borde til trædesten ind i en større ramme.

Sukkulenter i sort muld

Haveplaner som opfylder jeres behov

En haveplan er omdrejningspunktet for vores arbejde. Den slagplan, din have skal bygges op efter. På den måde skiller vi os ikke ud fra vores konkurrenter. Det gør vi i stedet på den måde, haveplanen bliver til på. Under vores designmøde dykker vi nemlig dybt ned i jeres behov. Vores ambition er at forstå helt ind til kernen, hvad I ønsker jer af en have. Og så kan vi bygge på derfra.

Læs mere om vores haveplaner

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 25.550,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
bo-bedre-magasin_2022.jpg
Menu